is touching yourself worth an eternity in hell?

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Dear Nebula

Θα προσπαθησω να ειμαι λακωνικη, και πρεπει να ξερετε οτι στους ανθρωπους που κοιμουνται και ξυπνανε χαμογελωντας, η βραχυλογια ερχεται φυσικα και αβιαστα σαν πρωινη καουρα. Εμεις οι εξωγηινοι απ'την αλλη μερια, τεινουμε να φλυαρουμε ασχετως διαθεσης.

Το λοιπον, προσφατα σταματησα μετα λυπης μου να παιζω μουσικη για τον κοσμο. Και μου λειπει πολυ να παιζω μουσικη για τον κοσμο. Επισης με ενδιαφερουν πολυ η αστρονομια, η ψυχολογια της μαζας και το νομικο πλαισιο πωλησης μιας ψυχης στο διαβολο, αλλα ειμαι πολυ τεμπελα για ν'ασχοληθω σοβαρα μαζι τους χωρις κινητρο. Σαν λυση σε ολα τα προβληματα μου λοιπον, εφηρμοσα ο,τι κανω τον τελευταιο καιρο οποτε με τρωει ο κωλος μου. Εφτιαξα ενα μπλογκ. Ξερω, εχει καταντησει αηδια αυτη η ιστορια. Αλλα υποσχομαι, θα'ναι το τελευταιο.







Καλα, δεν υποσχομαι.


20 σχόλια:

  1. πάω να το βάλω στο blogroll μου και για κάποιον λόγο δεν μου το δέχεται -.- το blogspot σε σαμποτάρει!

    πφ, θα μπαίνω έτσι και αλλιώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οχι ρε, εγω το σαμποταρω. καποια μαλακια θα'χω κανει :)

    αλλα ευχαριστω μοναδικη γλυκα γυναικα ναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εμπαινα εδω κ για την μουσικη/οπότε μου αρεσει που θα το κανεις δίχως λογια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τους ευαισθητους σε κοινα με εμενα μουσικα ερεθισματα ανθρωπους, τους νιωθω καπως σαν αμοιβη.

    θελω να πω μ'αυτο, χαρα μου και τιμη μου να μοιραζομαι μουσικες μαζι σας φιλτατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τότε ας μοιραστούμε αυτό http://www.youtube.com/watch?v=PqIypjDiRNQ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ανταπαντω.

    γιατι δεν μπορω διαφορετικα.

    http://youtu.be/jxCcK-H7YEc

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αν και αμοιβη :) νιώθω κερδισμένος/να συζητας με μουσικη

    μου αρεσει/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. να συζηταω με μουσικη - συνηθεια καλυτερη κι απ'την διαχειρηση ψυχων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πρέπει να γράψεις και στο thy shall not suck..Πρέπει να παραδεχτείς ότι ήσουν καλή..

    I'm in love with blog 'n' roll, satisfies my soul
    If that's how it has to be, I won't get mad..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. μα το εχω ξαναπει. μαζεψτε 3000 υπογραφες και θα επιστρεψω.

    δεν ημουν καλη. ημουν κακη και μου αρεσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. έχω βγάλει διαφημιστικά και πάω από πόρτα σε πόρτα σαν μάρτυρας του Ιεχωβά και μαζεύω υπόγραφες.Στην αρχή δεν θέλουν να βάλουν υπογραφή αλλα τους απειλώ ότι θα σπάσω την τηλεόραση τους, και έτσι υποκύπτουν..Ελπίζω να έχεις έτοιμο ποστ για μου έμειναν μόνο 500..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. αμα δω 5000 υπογραφες θα γραψω τρια στη σειρα για παρτη σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Είσαι αδίστακτη..Ξεκινά με ένα εσύ, γιατί έχουν ξεκινήσει να λιώνουν οι ελβιέλες μου.Μόλις πάρω καινούργιες, υπόσχομαι σαν κάλος χριστιανός ότι θα πάω να πάρω 5000..ακόμα και με σταυροφορία..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. αν εισαι τοσο απελπισμενος υπαρχει κι αλλη λυση.

    να με βαλετε σε payroll. οχι τιποτις σπουδαιο, ενα βασικο θελω και δυο βδομαδες αδεια τα καλοκαιρια, και σου υποσχομαι θα γραφω καθε μερα.

    μη σου πω και δυο φορες τη μερα. θα γραφω κατα παραγγελια. θα γραφω ο,τι γουσταρετε. θα βαλω ειδοποιηση στα κομεντς και θα μου στελνετε αγρια χαραματα και θα με ξυπνατε να γραψω για το μαλακα που σας εφαγε το παρκιν και για τη γκομενα που σας παρατησε, κι εγω θα σερνομαι με το ματι πρησμενο σαν το παπαρι του Κεκρωπα και θα γραφω για σας.

    ιτ ιζ μαη ντρημ-τζομπ μεητ. ΝΟ ΦΑΚΙΝ ΚΙΝΤΙΝΓΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Την εποχή που το internets ήταν ρομαντικό, δεν θα μίλαγες για φράγκα, άλλα για έμπνευση..ενιγουεη μακάρι να κάνεις αυτό που γουστάρεις, άλλα να προσεχείς γιατί όταν το χόμπι γίνεται δουλειά καταντάει σε ένα σημείο δουλεία..Η απελπισία είναι γένος θηλυκού και έχω μάθει να την χειρίζομαι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. αυτη τη στιγμη εχω ενα τεραστιο χαμογελο καθως αναλογιζομαι πως ολοκληρη η ανωθεν συζητηση, μαζι με την δηλωση-κατακλειδα σου φυσικα, συνοψιζει καταπληκτικα τους λογους για τους οποιους σταματησα να γραφω στο thyshallnotsuck. γιατι ειμαι μια ξεπουλημενη, γι'αυτο.

    my dude, thank you for stoping me from taking myself too seriously.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κόκκινο στο κόκκινο τυφλώθηκα η γυναίκα για να διαβάσω κι είμαι και σε ηλικία που παριστάνω οτι βλέπω ακόμα...Όποτε εχεις χρόνο ψάξε καμιά προσφορά για τρισδιάστατα γυαλιά να μοιράσεις στα μέλη...Καλώς σε βρήκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. μα αυτος δεν ειναι κι ο σκοπος του κοκκινου σαν χρωμα; να εξαπατα, να βαριανασαινει και να τυφλωνει. ή τουλαχιστον ετσι νομιζω εγω που δεν σκαμπαζω τιποτα απο εικαστικα. εσεις ομως κατι σκαμπαζετε απ'οτι ψαχουλεψα και ειδα, γι'αυτο θα σας παρακολουθω κι εγω. απ'την κλειδαροτρυπα, μη γινομαστε κι αγενεις.

    καλως βρεθηκαμε λοιπον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ε σ' αυτήν την περίπτωση θα σε παρακολουθώ κι εγώ με μαύρη καμπαρντίνα για να υπάρχει σασπένς. Το Μ ήταν μονοκοτυλήδονο και του τρώω σιγά σιγά τα γράμματα μπας και καταλάβει ο κόσμος οτι κλείνει...Το άνοιξα με νέο όνομα χρήστη (μόνο εσύ θα μπερδεύεις με τα κόκκινα ξέρουμε κι εμείς)
    Μ αρέσει πολύ η γραφή σου-}Χαιρετώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. η αληθεια ειναι πως προς στιγμην μπερδευτηκα λιγο. σε φαση φανταστηκα σουπερ ηρωες με διπλες ταυτοτητες και τετοια. και απαιτω να μην απογοητευτω.

    σας ευχαριστω θερμα και ανταποδιδω χαιρετισμους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή